Передплата 2024 «Добра кухня»

На Львівщині знайшли вбитою мешканку Тернопільщини, яка перебувала у розшуку

  • 31.08.2017, 15:21
  • 1 711

24-річну дівчину задушив мешканець Яворівщини, до якого вона приїхала у гості.

Правоохоронці Львівщини знайшли тіло мешканки Тернопільщини, яка перебувала у розшуку. Як з'ясували правоохоронці, 24-річну дівчину ще 2 серпня задушив мешканець Яворівського району, до якого вона приїхала гостювати.

Як повідомляє прес-служба поліції Львівської області, дівчину довгий час розшукували. У Микулинецьке відділення поліції Тернопільщини 14 липня з заявою про зникнення своєї 24-річної доньки звернувся місцевий мешканець.

На початку серпня працівники поліції Тернопільщини з’ясували, що дівчина могла приїхати у в гості в одне з сіл Яворівського району Львівщини. Працівники Яворівського відділу поліції встановили, що 2 серпня дівчина дійсно приїжджала у село, де зустрілась із 24-річним місцевим мешканцем.

Під час допиту чоловік зізнався правоохоронцям, що він познайомився з дівчиною по телефону та запросив її приїхати до нього в гості. Коли дівчина приїхала, пара пішла на прогулянку до місцевого озера. За словами затриманого, після інтимної близькості дівчина почала насміхатися над ним. Тоді чоловік задушив її. Потім він пішов додому по лопату, повернувся на місце скоєння вбивства та закопав тіло.

На місці, яке вказав підозрюваний у вбивстві, поліцейські виявили тіло задушеної дівчини.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 — умисне вбивство. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини скоєння злочину.

Схожі новини