Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Суд залишив полковника Без'язикова під вартою до 8 жовтня

  • 09.08.2017, 20:37
  • 1 077

Підозрюваний у державній зраді полковник Збройних сил України Іван Без'язиков залишатиметься під вартою до 8 жовтня.

Суд не задовольнив клопотання захисту Без'язикова, яка наполягала на зміні запобіжного заходу. Захист також клопотала на надання охорони Без'язикову, проте суд порахував, що реальної інформації про загрозу його життю немає.

Суддею було прийнято клопотання захисту про виклик на наступне засідання низки свідків у справі про держзраду Без'язикова, а також клопотання Генпрокуратури про продовження запобіжного заходу для обвинуваченого полковника ВСУ. Таким чином, за ґратами Безъязыков пробуде до 8 жовтня. Клопотання Генпрокуратури суддя повністю задовольнила.

На наступне засідання по розгляду справи Безъязыкова суд збереться 18 серпня. Очікується, що представники прокуратури зачитають полковнику обвинувальний акт у справі про держзраду.

Як повідомлялося, СБУ підозрює ЗСУ полковника Івана Без'язикова в участі в терористичній організації. За версією спецслужб, він був завербований, перебуваючи в полоні у бойовиків, і збирав інформацію про сили АТО, маючи при собі зброю, зарплату і авто з шофером, надані військовими структурами РФ.

Схожі новини