Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Розстріляний в Києві чоловік виявився злочинцем з РФ

  • 20.07.2017, 11:58
  • 1 039

Поліція столиці розкрила деякі деталі вбивства громадянина РФ, якого 19 липня розстріляли в Києві.

Про це повідомляє прес-служба поліцейського управляння у Facebook.

За інформацією правоохоронців, подія сталася в середу близько 22:30 у Деснянському районі столиці по вулиці Гната Хоткевича.

"Наразі відпрацьовуються всі версії та мотиви цього тяжкого злочину, а також триває комплекс заходів, спрямованих на затримання зловмисників", - йдеться в повідомленні.

У поліції розповіли, що отримали повідомлення про постріли і вбивство чоловіка біля торгівельного центру на автостоянці.

"На місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група районного та Головного управлінь поліції. Оглянувши територію, правоохоронці вилучили звідти гільзи калібру 5,45мм, автоматичну зброю системи "Калашникова", пристрій невстановленої марки для відстрілу гумових куль та інші речові докази", - кажуть у прес-службі.

Поліція опитала свідків, очевидців, відібрала у них пояснення та покази.

Чоловік, якого 19 липня розстріляли з автомата біля станції метро "Чернігівська" в Києві, був 53-річним росіянином, який вчинив злочин в РФ.

Про це повідомили правоохоронні органи.

"Вже відомо, що потерпілий — це чоловік 1964 року народження, уроженець Російської Федерації", - розповіла в ефірі телеканалу "112 Україна" заступник начальника департаменту комунікації столичної поліції Яна Неруш.

За її словами, стріляли двоє, після цього вони втекли на автомобілі. Зараз їх розшукують, у Києві оголосили план "перехоплення".

Як повідомив журналістам у четвер речник МВС Артем Шевченко, вбитий є громадянином Росії, який скоїв на батьківщині злочин.

Джерело: Українська правда

Схожі новини