Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Водій з ГПУ влаштував аварію у Києві та втік з місця ДТП

  • 27.05.2017, 18:03
  • 1 564

Службовий автомобіль генеральної прокуратури став винуватцем дорожньої аварії у столиці України.

Про це повідомляє прес-центр прокуратури Києва на своїй сторінці у Facebook.

У відомстві зазначили, що 27 травня в Голосіївському районі в районі вулиці Ковалевської водій з Генпрокуратури не впорався з кермуванням авто TOYOTA Camry та врізався у легкове авто, що було припарковане на узбіччі.

Внаслідок зіткнення автомобіль зазнав механічних пошкоджень передньої частини та двох коліс, що унеможливило його подальшу експлуатацію. Після зіткнення водій покинув автомобіль, в аварії ніхто не постраждав.

«Під час огляду місця події працівниками поліції в салоні автомобіля виявлено та вилучено перепустку до будівлі ГПУ, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Наразі автомобіль доставлений на штраф майданчик», — наголосили у прокуратурі.

Наразі органами Національної поліції вирішується питання щодо притягнення водія до адміністративної відповідальності.

Як зазначає онлайн-видання LB.ua, ресурс «Київ Оперативний» виклав дещо іншу версію подій.

«Пізно вночі, 27.05.2017, на вулиці Луценка автомобіль Toyota Camry, р. н. AA0023MO, «влетів» у припаркований Chevrolet. Від удару Aveo відкинуло в автомобіль Hyundai, щол стояв поруч. Водій-винуватець миттєво натискає на педаль газу, їдучи з місця аварії. Водночас похапцем забуває забрати передній держномер, який залишається на місці аварії. Надходить виклик на 102 «сталося ДТП, другий учасник зник». Через кілька хвилин наряд поліції знаходить автомобіль на вулиці Софії Ковалевської. Очевидно, що без водія за кермом, замість нього була відкрита пляшка пива. Toyota серйозно побита, можливо втекла не з одного ДТП», — йдеться в повідомленні спільноти у Facebook.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини