Передплата 2024 ВЗ

Через санкції Rambler вирішив запустити українську версію сайту

  • 20.05.2017, 19:35
  • 1 672

На новому порталі обіцяють публікувати головні новини України.

Російська компанія Rambler вирішила запустити українську версію сайту через введені санкції. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Ми були, є і залишаємося сервісом поза політикою, орієнтованому на користувачів різних країн. Перш за все ми є каналом комунікації, технологією, що забезпечує зручність і оперативність взаємодії наших користувачів", - йдеться в повідомленні.

Крім того повідомляється, що на новому порталі будуть публікуватися головні новини України.

Зазначається, що українські користувачі зможуть зберегти і перенести заблоковану поштову скриньку.

Як повідомлялося, 16 травня президент Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій). 17 травня указ набув чинності після опублікування в газеті "Урядовий кур'єр".

Серед компаній, які потрапили під дію санкцій, зазначені російські ресурси "Mail.ru", "Яндекс", "ВКонтакте" і "Однокласники", а також низка російських банків, авіакомпаній і ЗМІ: РЕН ТВ, НТВ ПЛЮС, РБК, ТНТ, "Первый канал". Загалом у списку санкцій України 1 228 фізичних осіб та 468 юридичних.

У НАТО відреагували на введення санкцій, заявивши, що блокування російських інтернет-ресурсів в Україні - це питання національної безпеки країни, а не питання свободи слова.

Джерело: УТ

Схожі новини