Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Сбєрбанк Росії офіційно заявив про вихід з українського ринку

  • 07.04.2017, 20:41
  • 1 258

Причиною такого рішення назвали "тривалі негативні тенденції в економічному житті України".

Російський Сбєрбанк офіційно заявив про вихід з українського ринку. Про це повідомляється на сайті "Сбєрбанк Україна".

"Тривалі негативні тенденції в економічному житті України створили передумови для прийняття Сбербанком рішення про вихід з українського ринку. Події останнього місяця - введення санкцій РНБО, а також агресивні та наполегливі дії з боку «Національного корпусу» активізували переговорний процес з покупцем активу Сбербанку в Україні", - заявили у Сбєрбанку.

У банку нагадують, що 27 березня 2017 року Сбєрбанк оголосив про укладення юридично зобов'язуючого договору про продаж ПАТ «Сбербанк» (Україна) консорціуму іноземних інвесторів, — повідомляє Український тиждень.

"Ми сподіваємося, що процес переходу активу Сбербанку в Україні консорціуму нових власників пройде відповідно до чинного законодавства України та в рамках міжнародного права. Після підписання Україною меморандуму з МВФ і прийняття Сбербанком рішення про добровільний вихід з ринку, будь-які наступні агресивні дії відносно ПАТ «Сбербанк» банк розцінює як навмисне нанесення шкоди інтересам українських клієнтів та державі Україна.З новими акціонерами банк продовжить розвиток в Україні, виконуючи всі зобов'язання перед клієнтами і зберігаючи високу якість сервісу", - ідеться в повідомленні.

Схожі новини