Передплата 2024 «Добрий господар»

На Львівщині зіткнулися рейсовий автобус "Мінськ-Буковель" та автомобіль, є загиблі

  • 31.03.2017, 10:58
  • 1 151

Від отриманих травм на місці події померли 26-річний водій «Мерседеса» та його 39-річний пасажир, обидва іноземці.

У п'ятницю, 31 березня, у Львівській області в результаті зіткнення рейсового автобуса "Мінськ - Буковель" і автомобіля загинули двоє людей, 12 госпіталізовані. Про це повідомили у Міністерстві закордонних справ Білорусі у Twitter.

"У Львівській області в результаті зіткнення рейсового автобуса Мінськ-Буковель з автомобілем дві людини загинуло, 12 госпіталізовано. Посольство в Україні контролює хід розслідування, уточнює список постраждалих, обставини ДТП. Задіяно почесного консула у Львові", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у прес-службі Національної поліції у Львівській області, було встановлено, що внаслідок зіткнення автобус з’їхав у кювет та перекинувся. Від отриманих травм на місці події померли 26-річний водій «Мерседеса» та його 39-річний пасажир, обидва іноземці. Пасажири автобуса отримали тілесні ушкодження, кількість травмованих встановлюється.

"На місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження", - додали у відомстві.

Джерело: УТ

Схожі новини