Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Мін'юст розробляє зміни до закону, щоб замінити керівників НАЗК

  • 30.03.2017, 14:29
  • 819

Міністерство юстиції готує законопроект про діяльність Національного агентства з питань запобігання корупції, який дозволить переобрати керівників цього органу.

Про це інформує прес-служба відомства.

"Міністерство юстиції за дорученням прем’єр-міністра, яке було дане в ході вчорашнього засідання уряду, почало розробку законопроекту, який забезпечить унормування роботи Національного агентства з питань запобігання корупції та дасть можливість провести конкурси на керівні посади цього органу", — сказано в повідомленні.

Пропозиції законодавчих змін представлять найближчим часом і обговорять із громадянським суспільством, зазначають у Мін'юсті.

"Розроблені зміни мають забезпечити повне перезавантаження НАЗК та якнайшвидше проведення конкурсного відбору керівництва агентства", — сподіваються у відомстві.

Мін'юст також наголошує, що, незважаючи на збої та проблеми з роботою реєстру, всі декларанти мають подати свої декларації відповідно до закону.

"Ми не маємо права допустити дискредитації системи електронного декларування та, відповідно, всієї антикорупційної політики держави", — заявляє відомство.

Джерело: УП

Схожі новини