Передплата 2024 ВЗ

Порошенко обговорив із президентом Мальти поглиблення інвестиційної співпраці

  • 30.03.2017, 13:42
  • 915

У рамках участі у розширеному саміті Європейської народної партії на Мальті Президент України Петро Порошенко провів зустріч з президентом Республіки Мальта Марією-Луїзою Колейро Прекою.

Порошенко обговорив із президентом Мальти поглиблення інвестиційної співпраці
Порошенко обговорив із президентом Мальти поглиблення інвестиційної співпраці

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

“Співрозмовники висловили готовність інтенсифікувати українсько-мальтійський політичний діалог на всіх рівнях. У цьому зв’язку було підтверджено запрошення Президенту України відвідати Мальту з державним візитом у травні цього року”, - йдеться у повідомленні.

У ході зустрічі сторони висловили зацікавленість у поглибленні торговельно-економічної та інвестиційної співпраці між Україною та Мальтою, зокрема у таких галузях, як транспорт, сільське господарство, туризм тощо.

Глава Української держави висловив переконання, що Мальтійське головування у Раді ЄС ознаменується надзвичайно важливими подіями у співробітництві Україна-Європейський Союз: набранням чинності Угоди про асоціацію та лібералізацією візового режиму для громадян України.

Президент України подякував керівництву Мальти за добре організований Конгрес Європейської народної партії. Президент Мальти окремо відзначила виступ Петра Порошенка на саміті, наголосивши на важливості відстоювання спільних цінностей. Вона також зазначила, що Мальта постійно підтримує Україну, починаючи з проголошення незалежності нашої держави у 1991 році.

Джерело: Укрінформ

Схожі новини