Передплата 2024 ВЗ

В Івано-Франківську пенсіонер зарізав покупця під час сварки в магазині

  • 22.01.2017, 17:51
  • 2 124

В Івано-Франківську в магазині, що розташований на вулиці Довгій, конфлікт у черзі завершився вбивством. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

Як зазначається, у п'ятницю ввечері, 20 січня, між 61-річним і двома 59-річними покупцями в черзі виник побутовий конфлікт, під час якого перший вдарив ножем в шию одного чоловікові і завдав два удари в живіт іншому. Патрульна поліція, яка прибула на місце інциденту, викликала постраждалим швидку і надали їм першу медичну допомогу. Поранених доставили до лікарні, де один з них помер, передає Захід.нет.

«Працівники слідчо-оперативної групи встановили, що чоловік 1955 р. н. в стані алкогольного сп’яніння, розпочав в магазині сварку на побутовому ґрунті з жителями Івано-Франківська 1958 та 1959 р. н. Під час сварки зловмисник вийняв ніж, який був при ньому та умисно наніс ним удар в шию старшому з них, а іншому спричинив проникаючі колото-різані рани черевної порожнини та грудної клітки», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що вбивцю затримали неподалік від місця злочину, на тій же вулиці. Ним виявився 61-річний пенсіонер, уродженець Тернопільської області, який проживає в Івано-Франківську.

У прес-службі патрульної поліції місцевому виданню «Галка» повідомили, що нападник не зміг пояснити мотиви конфлікту. З магазину правоохоронці вилучили відео з камер спостережень.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство), ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин є закінченим), п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Схожі новини