Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Шукають слідчих, оперуповноважених, дільничних офіцерів

  • 16.01.2017, 18:58
  • 2 192

Пропонують їм  зарплатню від семи до десяти тисяч гривень.

З 16 січня у Львівській області оголосили набір у поліцію на 120 вакантних посад - не вистачає слідчих, оперуповноважених, дільничних офіцерів.

Начальник ГУ Нацполіції у Львівській області, генерал поліції третього рангу Валерій Середа на брифінгу розповів про вимоги до кандидатів, їхні службові обов’язки, етапи відбору, а також про умови та оплату праці. Очільник поліції Львівщини наголосив, що при оголошенні нового конкурсу враховані недоліки та прорахунки попередніх, а також поставлені більш жорсткі вимоги до кандидатів: повноцінна медкомісія, тестування, спецперевірка...

Головна мета, за словами Валерія Середи, - спільно з громадою набрати достойних працівників. Ставку роблять на молодь, з якої “куватимуть” нові кадри.

Цей конкурс стане пробним. Орієнтовно у березні оголосять ще один, а у травні — ще один.

Процес відбору складатиметься зі семи етапів: реєстрація кандидата з поданням ним заявки на участь у конкурсі, тестування, медичне обстеження, перевірка рівня фізичної підготовки, психологічне тестування, співбесіда з поліцейською комісією та спеціальна перевірка.

Згідно з умовами конкурсу, немає обмежень у віці. Однак виникає питання — чи зможе претендент старшого віку виконати всі нормативи.

Окрім того, як повідомив очільник поліції Львівщини, триває процес поновлення на посадах (згідно з рішеннями судів) тих працівників, які не пройшли переатестацію. Уже поновлено сорок таких працівників.

Майбутнім працівникам поліції пропонують непогану мотивацію за нелегку роботу - уже з перших місяців роботи слідчим платитимуть 9-10 тисяч гривень, оперуповноваженим — 8-9 тисяч гривень, а дільничним офіцерам — 7-8 тисяч гривень.

Схожі новини