Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Українські бійці тричі дали відсіч бойовикам у районі Світлодарської дуги

  • 23.12.2016, 20:10
  • 1 283

Терористи кожного разу змушені були відступати, забираючи поранених.

Бойовики впродовж дня продовжили обстріли позицій українських військових на всіх напрямках. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, передає УТ.

«На Маріупольському зі 120-ти та 82-міліметрових мінометів вони вели вогонь по Широкиному, Лебединському, Талаківці та Водяному. Новотроїцьке обстріляли з гранатометів, а Широкине — з озброєння БМП. Поблизу Водяного бойовики атакували наші позиції, однак після відкриття вогню у відповідь відступили», - йдеться у повідомленні.

«На Донецькому напрямку зі 152-міліметрової артилерії були обстріляні наші позиції в районі Красного пахаря. Вогонь 122-міліметрової артилерії, мінометів, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів зафіксовано в районі Луганського, що на Світлодарській дузі. З мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів різних систем були обстріляні Авдіївка та Верхньоторецьке. Зі 152-міліметрової артилерії окупанти вкотре обстріляли Миронівку. Тричі бойовики намагалися атакувати наші позиції в районі Світлодарської дуги, та кожного разу змушені були, забираючи поранених, відступати», - розповіли в штабі.

Також повідомляється, що на Луганському напрямку під вогонь 120-міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї потрапили Троїцьке та Новоолександрівка.

Загалом з опівночі зафіксовано 30 обстрілів, з них 2 — по населеному пункту.

Схожі новини