Передплата 2024 «Добрий господар»

Ізраїльські лікарі допоможуть Україні у створенні Реабілітаційного центру

  • 12.12.2016, 18:27
  • 1 128

Ізраїльські лікарі допоможуть Україні у створенні майбутнього Реабілітаційного центру з подолання посттравматичного синдрому серед різних груп суспільства.

Про це VIDIA повідомили у прес-службі Посольства Ізраїлю в Україні.

«Протягом 13-15 грудня висококваліфіковані фахівці Ізраїльської коаліції травми проведуть семінари для допомоги у створенні клінічної та тренінгової програми, а також гарячої лінії для майбутнього Реабілітаційного центру в Україні», — йдеться у повідомленні.

У вівторок, 13 грудня, в інформаційній агенції Укрінформ відбудеться відкриття консультаційної панелі від представників Ізраїльської коаліції травми для українських фахівців, що направлена на роботу з подолання посттравматичного синдрому серед різних груп суспільства.

У заході братимуть участь: в.о. Міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун, Надзвичайний та Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Еліав Бєлоцерковські, виконавчий директор Ізраїльської коаліції травми Талія Леванон.

Серед тем, що будуть обговорені в ці дні, будуть й такі: прогрес в лікуванні травм в Ізраїлі, створення Ізраїльської коаліції травми, створення системи протидії лихам в Ізраїлі, обговорення поточної ситуації у лікуванні травм в Україні, психологічні травми дітей та молоді, лікування дорослих, літніх людей і жертв конфліктів та інші.

Схожі новини