Передплата 2024 ВЗ

Адвокат Чийгоза: «Обвинування приведе 78 «свідків»

  • 24.10.2016, 13:55
  • 628

​У справі заступника голови Меджлісу Ахтема Чийгоза вже допитано всіх потерпілих, очікується допит свідків звинувачення.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив адвокат Чийгоза Микола Полозов.

«Вже фактично допитані всі потерпілі у цій справі. З усіх потерпілих тільки дві людини громадяни Росії, решта є громадянами України. Зараз ми очікуємо продовження судового процесу. Докази буде представляти сторона обвинувачення, представляти будуть, скоріше за все, свідки звинувачення, їх 78 осіб. Допит свідків звинувачення, думаю, триватиме кілька засідань», — зазначив він.

При цьому Полозов підкреслив, що справа Чийгоза розглядається швидше через її відокремлення. «Рішення (розглядати справу Чийгоза окремо — ред.) прийнято політичне, оскільки головне завдання влади Російської Федерації — ізолювати Чийгоза. Його навіть не привозять до суду, засідання проходить у вигляді відеоконференції. Це його відокремлення від інших вплинуло на те, що процес йде швидше. На мій погляд, у його другій справі людей будуть схиляти, щоб вони дали свідчення проти Чийгоза, тому що звинувачення непереконливі», — сказав він.

Схожі новини