Передплата 2024 «Добра кухня»

Відкрито кримінальні провадження за результатами виборів до Держдуми РФ в окупованому Криму

  • 27.09.2016, 09:19
  • 922

Прокуратура Автономної Республіки Крим внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про кримінальне правопорушення за результатами виборів до Держдуми Росії на території окупованого Криму.

Про це повідомила прес-служба відомства, передає Еспресо.

"За інформацією, яка міститься на офіційному сайті Центральної виборчої комісії Російської Федерації у мережі інтернет, до Державної Думи обрано зі списку партії "Єдина Росія" Бельбека Р.І., Шеремета М.С. та Поклонську Н.В., а також по одномандатним округам обрано Бахарєва К.М., Савченко С.Б., Белика Д.А. та Козенка А.Д.", - йдеться в повідомленні.

В прокуратурі наголошують, що такі дії свідчать "про намагання легітимізувати анексію півострова Крим шляхом включення незаконно обраних депутатів із вказаного регіону до російського парламенту і фактично є продовженням дій спрямованих на посягання суверенітету України".

За вказаним фактом прокуратурою АР Крим внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про кримінальне правопорушення, передбачені ч. 1 ст.111 КК України. Санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від дванадцяти до п’ятнадцяти років.

Схожі новини