Передплата 2024 «Добра кухня»

Paulman презентує новий танцювальний сингл «Я кохаю тебе»

  • 19.09.2016, 13:11
  • 6 574

Ціле літо українські радіостанції крутили запальний дебютний трек нещодавно створеного музичного проекту Paulman «Ми все ще разом».

Paulman презентує новий танцювальний сингл «Я кохаю тебе»
Paulman презентує новий танцювальний сингл «Я кохаю тебе»

І ось — наступна пісенна прем’єра від нового яскравого тандему на українській сцені — танцювальний сингл «Я кохаю тебе».

«Я кохаю тебе» — ці слова хоче почути кожна дівчина. І Paulman каже їх — щиро, легко та пристрасно. Цікаво, що спершу пісня «Я кохаю тебе» народилася англійською. В оригіналі трек називався «See You Again» (автор слів і музики - Павло Ільницький). Утім, творці проекту Paulman вирішили спершу запрем’єрити новинку саме українською. Україномовну версію пісні створив поет Юрій Синенький.

- Хоча пісня легка і за стилістикою проста, аранжована у популярному зараз в усьому світі жанрі тропікал-хаус, ми працювали над нею доволі довго, - розповідає один із учасників Paulman, автор музики та виконавець Павло Ільницький. - Важко було адаптувати англомовний текст українською. Але нам це вдалося!

Другий сингл від Paulman «Я кохаю тебе» - це історія звичайного хлопця, який у вирі щоденних справ шукає і таки знаходить своє щастя. А знайшовши, закоханий ділиться зі слухачами своїми романтичними думками: «Якщо любиш — є 100 тисяч причин подзвонити або просто прийти»; «Як знаходиш те, що насправді твоє, говори їй: «Я кохаю тебе».

Ще цієї осені Paulman представить відеокліп на новинку «Я кохаю тебе».

Новий музичний проект Paulman — це два молодих хлопці: співак Павло Ільницький і саунд-продюсер Віталій Літягін (студія ViLiRecords). До створення власного музичного проекту ці двоє йшли десять років. До того музиканти були учасниками різних груп («Яка існуЄ», «Sample Rate», «Rizups»), а як студія звукозапису співпрацювали з артистами із України, Польщі, Норвегії, Канади, США… Свій перший сингл «Ми все ще разом» Paulman презентував на початку літа 2016 р. — і пісня досі перебуває в активній ротації на радіостанціях України.