Передплата 2024 «Добрий господар»

Денисова: "50% вилучених від спецконфіскації коштів Януковича підуть на соцвиплати"

  • 07.09.2016, 16:17
  • 962

Голова комітету Верховної Ради з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Людмила Денисова наголошує, що 50% вилучених в результаті спецконфіскації коштів підуть на виплати пенсіонерам і бюджетникам.

Про це вона повідомила з трибуни парламенту, передає Еспресо.TV.

"Президент назвав першочергове завдання забезпечення оборонного замовлення і підтримав "Народний фронт" у питання обов'язкового схвалення закону про спецконфіскацію. Це постійна вимога "Народного фронту". Ми будемо вимагати, щоб нарешті був створений механізм спецконфіскації коштів, які вкрав Янукович", - заявила Денисова.

За її словами, уряд Яценюка знайшов їх ще у 2015 році.

"Ми впевнені тому, що народні депутати об'єднаються і проголосують за цей законопроект", - висловила сподівання Денисова.

Вона уточнила, що "Народний фронт" зареєстрував законопроект, який передбачає, що кошти, які прийдуть від спецконфіскації треба розділити таким чином, щоб 50% виділити на озброєння держави, а 50% - на підтримку наших громадян, "щоб кожен пенсіонер, який отримує нижчу за прожитковий мінімум пенсію, отримав допомогу 1130 грн, а кожен вчитель, лікар і бюджетник отримав по 1450 грн".

Схожі новини