Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Київщині чоловік вбив жінку відром через відмову копати картоплю

  • 30.08.2016, 19:30
  • 1 818

У селі Кадомка Кагарлицького району працівники поліції затримали 48-річного чоловіка, який під час сварки з дружиною вбив її.

Про це повідомляє Нацполіція Київської області, передає Еспресо.

В одному з будинків села Кадомка знайдено тіло 49-річної місцевої мешканки з ознаками тілесних ушкоджень. У будинку перебував у нетверезому стані чоловік загиблої. Він спочатку запевняв правоохоронців, що був у дворі та не знає, хто заподіяв його дружині тілесні ушкодження. Однак згодом зізнався, що сам побив її.

За словами начальника Обухівського відділу поліції Дениса Ярославського, того дня господар запропонував жінці разом копати картоплю, однак та відмовилась. Між ними виникла сварка, під час якої розлючений чоловік почав штовхати дружину та наніс їй кілька ударів по тілу. Далі він взяв металеве відро та вдарив ним дружину по голові, після чого пішов на вулицю. За кілька годин він повернувся додому та виявив у залитій кров’ю кімнаті бездиханне тіло дружини. Зрозумівши, що жінка померла, чоловік почав заливати горе горілкою та ридати. Його почув сусід, який зайшов, аби дізнатися, що сталося, він і викликав лікаря.