Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Хакери викрили журналіста, який здав окупантам позиції ЗСУ

  • 28.07.2016, 11:51
  • 1 638

Мелітополець Сергій Мнацаканов у зламаній хакерами переписці з керівником LifeNews просив гонорар за здачу позицій ЗСУ.

Про це повідомляє Depo.ua

На електронній поштовій скриньці власника російського пропагандистського каналу LifeNews Арама Габрелянова, яку нещодавно зламали хакери, було знайдено лист від мешканця України Сергія Мнацаканова. Він датований травнем 2014 року - тобто був написаний у період початку конфлікту на Донбасі.

У листі Мнацаканов стверджує, що є стрінгером цього каналу. Він просить Габрелянова посприяти у виплаті йому гонорану у розмірі 15 тисяч рублів за зйомки пересування українських військ.

"Я спеціально для зйомки виїхав у район, звідки прийшов мені сигнал про пересування і зняв як прибув та почав розвантаження на станції Федорівка Мелітопольського району Запорізької області військовий ешелон з різним озброєнням та особовим складом", - пише чоловік.

Судячи з наступного короткого повідомлення Мнацаканова трьома днями пізніше, шеф LifeNews вирішив питання з виплатою гонорару.

Лист Мнацаканова разом із сотнями інших був викладений у загальний доступ хакерами з групи "Анонімний інтернаціонал", яка і зламала пошту відомого російського пропагандиста.

Схожі новини