Передплата 2024 «Добре здоров’я»

П'яним водієм, який збив журналіста з сім'єю, виявився посадовець "Укрзалізниці"

  • 04.07.2016, 10:13
  • 1 169

У машину відомого журналіста Макса Левіна, в якій він їхав разом з дружиною і двома малолітніми дітьми, в'їхав на Audi п'яний начальник відділу вантажоперевезень "Укрзалізниці" Іван Федорко.

Про це у Facebook написав нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"П'яною мерзотою виявився начальник відділу вантажоперевезень "Укрзалізниці" Іван Федорко, друг і соратник звільненого рік тому з кримінальними справами, скандального начальника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина", — повідомив депутат.

На своєму посту Федорко курує питання подачі вагонів для поставок вугілля з окупованих територій терористичних організацій ДНР/ЛНР, що і є основним джерелом його доходів, стверджує Геращенко.

За фактом ДТП вже розпочато кримінальне провадження. Іван Федорко розшукується співробітниками карного розшуку.

Геращенко звернувся до міністра інфраструктури Володимира Омеляна тадиректора "Укрзалізниці" Войцеха Бальчуна з вимогою негайно звільнити з займаної посади Федорка, а також провести службову перевірку результатів його роботи на своєму посту.

Нагадаємо, відомий фотокореспондент видання LB.ua Макс Левін потрапив у ДТП. Внаслідок аварії серйозно постраждали дружина і син фотографа. Їх з численними травмами доставили в лікарню.

Фото: Facebook/Олександр Кравченко
Фото: Facebook/Олександр Кравченко

Джерело: 24 Канал.

Схожі новини