Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Донеччині створять ще один мобільний блокпост поліції

  • 30.05.2016, 09:16
  • 693

На території, яку обслуговують співробітники Лиманського відділення поліції, створять пересувний блокпост правоохоронців.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Донецькій області.

«Мобільна група має перекривати ті дороги, якими правопорушники намагаються об’їхати стаціонарні блокпости. Група нестиме службу на Харківському і Луганському напрямках», — сказав керівник Слов’янської оперативної зони Сергій Альошин.

До складу таких груп входитимуть чотири поліцейські з числа співробітників Слов’янського відділу і Лиманського відділення поліції.

Основне завдання пересувних постів — це недопущення незаконного перевезення зброї та боєприпасів, протидія наркозлочинності, виявлення осіб, причетних до незаконних збройних формувань, і злочинців, які перебувають у розшуку, пояснює прес-служба.

Там в ГУНП додали, що правоохоронці нестимуть службу у цілодобовому режимі і терміново реагуватимуть на повідомлення громадян.

До того ж найближчим часом у цьому курортному районі очікується наплив відпочиваючих, тому необхідно активізувати роботу груп швидкого реагування в місцях масового відпочинку громадян та розробити нові маршрути патрулювання з урахуванням розташування пансіонатів, санаторіїв і баз відпочинку, зазначив Сергій Альошин.

Схожі новини