Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Мінекономрозвитку вибрало кандидата на голову Укренерго

  • 25.05.2016, 16:35
  • 1 228

Комітет з призначень керівників особливо важливих підприємств при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі відібрав Сергія Зуєва кандидатом на пост глави національної енергетичної компанії Укренерго.

Про це повідомляється на сайті відомства, передає Gazeta.ua.

Зуєва відібрали з п'яти кандидатів. Сергій Зуєв закінчив Івано-Франківський технічний університет нафти і газу в 1996 році. Працював в регіональному агентстві економічного розвитку Івано-Франківська. Потім 13 років працював в компанії "Крафт Фудз" на різних управлінських позиціях у відділах фінансів і маркетингу. У тому числі впроваджував проект з облаштування фінансових систем в ПАР, працював у регіональній штаб-квартирі "Крафт Фудз" в Австрії, опікувався фінансовою підтримкою бізнесів "Крафт Фудз" в 11 країнах Східної Європи та Центральної Азії.

У 2001 році закінчив навчання за програмою "Асоціація дипломованих сертифікованих бухгалтерів", навчався в Академії маркетингу "Крафт Фудз" в Лондоні, а також в Дарденскій бізнес-школі за програмою групи компаній AES.

З листопада 2010 року працював фінансовим директором двох електророзподільних бізнесів AES в Україні: Київобленерго та Рівнеобленерго.

У травні 2013 року прийняв пропозицію AES продовжити роботу на посаді головного фінансового директора AES в Казахстані. Зуєв Сергій Олександрович c 1 квітня 2015 року призначений на посаду віце-президента корпорації AES по Казахстану.

Схожі новини