Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Опубліковані нові подробиці з життя Богатирьової і Присяжнюка

  • 10.02.2016, 14:22
  • 1 961

Раїса Богатирьова, крім європейського громадянства, взяла собі нове прізвище: тепер вона – Лактіонова.

А Микола Присяжнюк — повноцінний європеєць, який, до того ж, продовжує отримувати чималий прибуток від свого бізнесу в Україні.

Стали відомі нові подробиці з життя представників влади режиму Віктора Януковича, які втекли в Європу. Про те, як зараз живуть екс-міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова і колишній міністр аграрної політики Микола Присяжнюк, в своєму журналістському розслідуванні розповіло українське інтернет-видання МИР, інформують Патріоти України.

Зокрема, за інформацією джерела видання в Генеральній прокуратурі, Раїса Богатирьова, крім європейського громадянства, взяла собі нове прізвище. Тепер вона — Лактіонова.

У статті також опубліковані кілька фотографій шикарного особняка екс-міністра Миколи Присяжнюка в елітному районі одного з міст Європи.

“Судячи з масштабів споруди, після довгих років жирування за рахунок українців до скромного способу життя політик не звик і виробляти подібні звички найближчим часом не має наміру”, — пише автор статті Ігор Науменко.

[Присяжнюк поруч з Януковичем] Присяжнюк поруч з Януковичем

Крім того, як повідомляється, всі кримінальні справи, відкриті проти колишнього чиновника в Україні, “раптом самі по собі закрилися”.

“Хвилюватися йому (Миколі Присяжнюку — ред.) не доводиться: тепер він — повноцінний європеєць, який, до того ж, продовжує отримувати чималий прибуток від свого бізнесу в Україні”, — підсумував журналіст.