Передплата 2024 ВЗ

Аваков: "На Київщині звільнять майже 40% міліціонерів"

  • 27.11.2015, 14:18
  • 669

Міністр внутрішніх справ України розповів про проміжні результаті атестації міліціонерів на Київщині.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

"За проміжними результатами атестації колишніх міліціонерів Києва та Київської області будуть звільнені 37,47% випробовуваних (3386 колишніх міліціонерів)", - написав він у Facebook.

За його словами, уже пройшли перші два етапи тестів для 9037 колишніх міліціонерів, це майже половина всіх співробітників.

"Цифри когось збентежили, але звикайте до правди. Якщо ми хочемо реально побудувати справжню поліцію - не можна себе обманювати і занижувати планку", - додав Аваков.

Він повідомив також, що середній бал міліціонерів, які змогли пройти атестацію, - 31,57 із 60 можливих. Звільненню підлягають працівники, які набрали менше 25 балів з 60 по одному з двох тестів.

Ті 5651 чоловік (52,53% від випробовуваних), які впоралися із двома першими тестами, пройдуть співбесіду з атестаційною комісією за участю громадськості та новою службою внутрішньої безпеки.

"За позитивного результату співбесіди вони будуть зараховані в поліцейські - хоча очевидно, що відсів і на цій стадії буде значним", - прокоментував міністр.

Схожі новини