Передплата 2024 «Добрий господар»

ГПУ оголосила підозру екс-заступнику Лукаш у привласненні 2,5 млн грн

  • 26.11.2015, 12:41
  • 641

Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Генеральна прокуратура України сьогодні, 26 листопада, повідомила колишньому заступника екс-міністра юстиції Олени Лукаш Юрію Іващенку про підозру у привласненні 2,5 млн гривень. Про це повідомила прес-служба ГПУ.

"Заступником Генерального прокурора України від 26 листопада 2015 року здійснено повідомлення про підозру колишньому заступнику Міністра юстиції України у вчиненні за попередньою змовою групою осіб злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 ч. 2 ст. 366 КК України, за фактом розкрадання коштів державного бюджету України в розмірі 2,5 млн грн шляхом проведення фіктивних державних закупівель, та у вчиненні службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки", - йдеться в повідомленні.

Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Очевидно, що мова йде про колишнього заступника Лукаш і її нинішнього адвоката Юрія Іващенка, він був призначений заступником глави Мін'юсту 17 вересня 2013 року.

Раніше сама Лукаш повідомляла про вручення підозри Іващенку.

"Я хотіла би повідомити всім, що моєму адвокату Юрію Іващенко висунули підозру у тій же справі, що і мені. Тепер і він став співучасником злочину століття за розкрадання 2,5 млн грн", - написала екс-міністр у Facebook.

Схожі новини