Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Головного дорожника Львівщини «пішли»...

  • 08.10.2015, 20:54
  • 2 494

Львівська ОДА домоглася звільнення начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрія Лазаренка (на фото) за низку порушень у ремонті доріг.

Головного дорожника Львівщини «пішли»...
Головного дорожника Львівщини «пішли»...

На посаду головного дорожника Львівщини пан Юрій прийшов з крісла депутата Тернопільської обласної ради від фракції ВО «Свобода» (у квітні 2014 року). Зараз обов’язки начальника Служби автодоріг Львівщини виконує заступник керівника цієї служби Андрій Окрепкий. Юрій Лазаренко перебуває на лікарняному.

Заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак зазначила, що чиновники ЛОДА упродовж дев’яти місяців зверталися до Укравтодору, Міністерства інфраструктури та прем’єр-міністра України щодо звільнення Юрія Лазаренка.

“Нарешті справа зрушила з місця, - зазначила пані Ірина. - Ми неодноразово вказували на те, що у Службі автомобільних доріг Львівщини є грубі порушення, немає жодної співпраці та ефективного управління у сфері дорожнього господарства. Також відбувається певний спротив щодо ремонту доріг. Видано наказ Укравтодору про звільнення цього керівника”.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка додав: “На жаль,­ можу говорити про саботаж Служби автомобільних доріг Львівщини у ремонті доріг в області. Могли багато зробити... Зокрема, приступити до реконструкції дороги Радехів-Червоноград. Але через некомпетентність чи саботаж керівника Служби автодоріг там досі не розпочато ремонт. Причина цього — бюрократичні речі. Переконаний, зміна керівництва Служби автодоріг Львівщини дасть нову якість роботи і стане запорукою того, що крадіжок не буде. Треба провести відкритий конкурс на посаду нового керівника. Також у Службі автодоріг області є порушення. За фактом відкрито кримінальну справу. Слово — за правоохоронними органами”.

Фото зі сайту Львівської ОДА

Схожі новини