Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Вчитися ніколи не пізно!

  • 06.10.2015, 10:52
  • 897

Стартували Міжнародні дні освіти для дорослих.

До 10 жовтня у Львівській області триватимуть Міжнародні дні освіти для дорослих. Їх фіналом стане Фестиваль освітніх послуг і ярмарок вакансій. Відбудуться вони у суботу у Львівському палаці мистецтв.

За словами організаторів, головна мета днів — пояснити, що навчання потрібне протягом усього життя, а також підвищити якість функціонування організацій, що надають послуги у цій сфері.

“Торік Міжнародні дні освіти для дорослих відбувалися у Києві, - розповів президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень. - Львівщина перейняла ініціативу, оскільки ця область має потужні освітянські традиції, тут розташовані сильні вузи і професійно-технічні навчальні заклади”.

Під час численних конференцій та «круглих столів», на які запрошені усі охочі, можна довідатися, які організації та програми з освіти дорослих існують на Львівщині. А під час ярмарку вакансій, що відбудеться у суботу, 10 жовтня, відвідувачі матимуть змогу знайти роботодавця, дізнатися, як відкрити власну справу та ознайомитися з новітніми технологіями і особливостями освіти для дорослих.

Схожі новини