Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Порошенко: "Нас атакувати з тилу дорожче, ніж підірвати зсередини"

  • 29.07.2015, 21:20
  • 1 337

Україна зміцнилася настільки, що для супротивника стала очевидною дуже висока ціна, якою може обернутися пряме вторгнення.

Тому ворог зрозумів, що атакувати Україну з тилу дорожче, ніж спробувати підірвати зсередини.

Про це Президент України Петро Порошенко заявив під час урочистостей з нагоди відзначення 150-річчя з Дня народження митрополита Андрея Шептицького у Львові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми реалізували великий національний проект - створили боєздатну українську армію. Ми не просто вистояли в цій нерівній боротьбі з російським агресором. Ми зміцнилися настільки, що для супротивника стала надто очевидною дуже висока ціна, якою може обернутися пряме вторгнення. Нас атакувати з тилу дорожче, ніж спробувати підірвати зсередини. Наприклад, зіграти на патріотичних почуттях під гаслом "нас зливають - все пропало", що ми зараз спостерігали у Маріуполі. Або підбурити якихось озброєних людей рушити на Київ. Або підтримати анархію та отаманщину. Сіяти смуту, зневіру, ненависть, роздратування", - сказав Порошенко.

Однак, за його словами, український народ нині навпаки демонструє єдність і згуртованість навколо патріотизму і любові до України.

Президент зауважив, що нині спостерігаються також спроби використати у своїх інтересах невдоволення людей важкою соціально-економічною ситуацією.

Схожі новини