Передплата 2024 «Добре здоров’я»

В міській дитячій лікарні чоловік розтрощив приймальне відділення

З травмами госпіталізували медсестру і хірурга лікарні

Як повідомив головний лікар комунальної міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт, сьогодні в лікарні трапився інцидент: чоловік, який прийшов до лікарні разом з жінкою і дитиною, раптово почав трощити реєстратуру приймального відділення. Внаслідок таких дій чоловіка травмовані медсестра і хірург лікарні. Жінка з дитиною втекла, чоловіка ж затримала поліція.

«В приймальний покій прийшли громадянин з жінкою і з дитиною, яка себе погано почувала. Їх в приймальному покої оглядав лікар, у дитини була блювота. Для додаткового огляду викликали хірурга. Але тут раптово цей громадянин вискочив у коридор і почав трощити реєстратуру приймального відділення, розбив скло, яке поранило медсестру. Чуючи крик, з сусіднього боксу вибіг хірург, і його цей чоловік побив. Внаслідок цього сестра зі струсом мозку і глибокою раною чола госпіталізована, і також госпіталізований хірург, який внаслідок ударів чоловіка отримав перелом потиличної кістки і навколоорбітальну гематому та струс мозку легкого ступеня. Ми одразу викликали поліцію, яка оперативно спрацювала, і затримала цього чоловіка», - розповів головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт.

Зі слів головного лікаря, після цього мама з дитиною одразу втекли з приймального відділення, прізвища свого не сказали. Чоловік же сказав, що він був на емоціях, проте коли переглядали запис із камери спостереження (а ці дії чоловіка тривали впродовж трьох хвилин), то було помітно, що чоловіка трусило.

Як додав Дмитро Квіт, за його 40 років роботи — це вперше, щоб батьки чи родичі так поводили себе в дитячій лікарні.

Після цих дій жінка з дитиною втекли, а хулігана затримала поліція. Чоловік пояснив, що був на емоціях. Як зазначено у повідомленні Львівської міськради, під час перегляду запису цього інциденту з відеокамер спостереження «було помітно, що чоловіка трусило». Патрульним, які прибули на виклик він пояснив, що просив невідкладної допомоги для своєї дитини, а йому сказали почекати.

Речниця поліції Світлана Добровольська уточнила ZAXID.NET, що чоловіка відразу доставили в Шевченківський відділ поліції, з ним проводять необхідні слідчі дії. За її словами, 23-річний львів'янин був тверезим. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 ККУ («хуліганство»).

Затриманий дебошир п'ять років відсидів за тяжкі тілесні ушкодження . Чоловік вже має кримінальне минуле. У 15 років його було засуджено за умисне тяжке тілесне ушкодження. За ґратами він провів п'ять років.

Схожі новини