Передплата 2024 «Добрий господар»

«Вогняний Півень — войовничий, тож 2017 року буде ще багато агресії» 

Астролог Лія Адамчук розповіла, чого нам очікувати від наступного року.

Астрологам можна вірити або бути скептиком. Але, наприклад, астролог Лія Адамчук у грудні 2013-го чітко передбачила дату кривавих подій 18-20 лютого 2014-го (див. журнал «Життя і жінка», №12, 2013). Тож маємо підстави до неї прислухатися.

Астрологи стверджують, що 2017 рік дарує Україні шанс нарешті вийти із застою та затяжної кризи - та чи скористається цим Україна?

Про це та про багато іншого говоримо з астрологом Лією Адамчук (на фото).

- Ліє, що порадите напередодні Нового року?

- Наприкінці року усім варто призупинитися та, можливо, переосмислити свої дії. Оскільки до 21 грудня Сонце у Стрільці та більшу частину цього часового діапазону перебуває у з'єднанні з Сатурном, це схиляє до переоцінки того, що відбувається, підбиття підсумків та прийняття подекуди категоричних рішень. Завдання цього місяця - стратегічне планування 2017 року, підкріплене інтуїтивно. Головне - не проґавити власну ідею! Ідея обов'язково буде, але зафіксувати її і зрозуміти, що це не утопія, а реально здійсненне завдання, вийде не у всіх. Світ влаштований так, що не всі стають інтуїтивними одночасно: хтось під впливом енергетики року прийде до тями тільки в лютому, коли буде вже пізно що-небудь змінювати. А ще у грудні є небезпека використання людей у своїх цілях: в жодному разі не рекомендую цього!

Втім, у грудні не варто чіплятися за минуле: якщо якісь стосунки вичерпалися, а речі відслужили своє, дозвольте їм піти. Якщо їм судилося повернутися, то це станеться на ретроградній фазі Меркурія — у період після 19 грудня до закінчення першої декади січня.

- Чи отримаємо до Нового року безвізовий режим з Євросоюзом?

- Меркурій, покровитель угод, до кінця 2016 року буде ретроградним. Саме тому наприкінці грудня не рекомендується починати справи, укладати важливі угоди, робити великі покупки - згодом з цими придбаннями можуть бути проблеми. Стосується це також і укладання угоди про безвізовий режим — вона не буде укладена до кінця 2016 року. Для укладання угоди щодо отримання безвізового режиму найбільш сприятливий час настане не раніше, ніж в кінці січня 2017-го, точніше, 28-29 січня. Чи буде саме цей документ підписаний, не можу сказати. Але це найбільш сприятливий час для міжнародних переговорів та підписання важливих документів.

- Що принесе Україні 2017 рік? Чого чекати українцям у Рік Вогняного Півня?

- За східним календарем 2017 рік є Роком Вогняного Півня, а Півень - це войовничий знак, відважний і хоробрий. Уже з цього можна припустити, що у 2017-му ще буде багато агресії. На жаль, 2017 рік, як і два попередніх, буде неспокійним і нестабільним. Легше стане лише у січні 2018 року, коли Сатурн, який до того 2,5 року був у Стрільці, перейде у свій астрологічний дім, знак Козерога. У 2017-му усім нам потрібно буде багато працювати, щоб заробляти собі на життя — подібно до того півника, який мусить добре гребти лапкою, щоб у дзьобі було зернятко. Цілком можливими упродовж року стануть різні перестановки та навіть жорсткі реформи, як-от військові — усе в ім'я порядку.

- А як розпочнеться календарний 2017 рік? Яким буде січень?

- Згідно з місячним календарем, перший день року припадає на молодик у знаку Водолія, тож цей рік добре підходить для будь-якої розумової та творчої діяльності. Усім нам у 2017-му буде чого вчитися! Корисно буде зайнятися самоосвітою, отримати нові знання, вивчати і впроваджувати нові технології — це принесе успіх.

Зірки прогнозують, що у січні 2017-го діяльність не затихатиме, вона або стане невидимою, або її справжні мотиви будуть ретельно приховуватися. У січні те, що на поверхні, на жаль, не буде відповідати тому, що відбувається насправді. Та водночас у цей період багато таємного стане явним. До 28 січня 2017 року ми далі будемо перебувати під впливом хитрої Мавпи. А свою силу Вогняний Півень почне набирати після 28 січня.

У лютому Марс перейде у знак Риб, що викличе бажання негайно прийти на допомогу тим, хто скаржиться на свою долю, або тим, хто потребує допомоги. Втім, це часто «благодійність на годину», хоч навіть така одноразова допомога може бути продуктивною. А ще це період роздачі боргів, тому події, особливо негативні, які відбуватимуться під час цього транзиту, мають давню історію і відбуваються неспроста — про це свідчить кармічний вузол. Зазвичай це розплата за минулі помилки та гріхи.

Негармонійні аспекти з Марсом упродовж 2017 року можуть вказувати на міжнародні скандали, антиурядові виступи, демонстрації, сутички з владою, конфлікти на національному чи релігійному ґрунті. У світі можливі катастрофи, стихійні лиха - пожежі, повені, тривалі зливи, землетруси, техногенні та екологічні катастрофи.

- Чи будуть у 2017 році особливо напружені для України дні?

- Напруженим періодом далі залишається лютий. Неприємні дні будуть 4, 6 лютого, а ще 15, 17 лютого. Та особливо напруженими будуть 19, 23-24, 25-26 лютого. Перші з цих дат будуть пов’язані з якоюсь злочинною агресією, чужими територіями, можливими диверсіями та навіть зі спровокованими катаклізмами. Тут, ймовірно, мова про події в АТО. А ось після 19 лютого, особливо 24 — 26, жорсткі події будуть розвиватися всередині території. У лютому нам доведеться складати серйозні іспити за події минулого року. Як наслідок, буде багато злочинів і грошових проблем як для держави, так і для людей загалом.

Ще одним іспитом для нас, пов’язаним із новим витком боротьби за владу, стане напружений період з 17 листопада і до кінця місяця з найбільш напруженими днями - 22-24 листопада.

- Як почуватиметься Україна на міжнародній арені?

- Планета Сатурн прагне впорядкувати все, що стосується міжнародних зв'язків. Будь-яких - дипломатичних, торговельно-економічних, наукових, ідеологічних. Зростає роль міжнародних організацій, які залучаються для вирішення міжнаціональних конфліктів.

У роки, коли особливо відчутним є вплив Сатурна, переважно проводиться контроль над виконанням міжнародних конвенцій, вживаються заходи для врегулювання міжнародних суперечок, вирішуються питання, пов'язані з межами, але є можливим і вторгнення на чужу територію. Неспокійна ситуація в зоні АТО, на жаль, триватиме. Також Сатурн у Стрільці може обмежувати можливість виїзду з країни, але може сприяти і поверненню добровільних і вимушених емігрантів або політичних бранців на батьківщину — можливий міжнародний обмін полоненими.

- Якою слід очікувати весну 2017-го?

- Проблемний період затягнеться до 20 березня. Та після складної зими навесні, особливо у квітні, люди стануть більш стриманими, їхня енергія буде спрямована на забезпечення власного існування. Люди вже не витрачатимуть свої сили бездумно, не будуть прагнути будь-що бути першими скрізь і в усьому, а будуть націлені на роботу за відповідну винагороду. Справи, розпочаті в цей період, будуть розкручуватися повільно, швидше за все, потребуватимуть додаткового вкладу коштів, але в подальшому приноситимуть стабільний дохід.

- Чи упродовж 2017-го будуть гармонійні та сприятливі періоди?

- З травня Уран робить гармонійний аспект до Юпітера. Саме у травні можливі сприятливі зміни в економіці та фінансових відносинах. Ймовірні значні культурні, наукові та інтелектуальні досягнення, успішне впровадження сучасних технологій і технічних засобів. Це період, коли можна гучно про себе заявити.

- А якими будуть літо та осінь?

- Юпітер, планета великого щастя та удачі, до осені 2017 року продовжує проходити по сузір'ю Терезів. Це свідчить про те, що в цьому році багато чого вирішують зв'язки та вміння знайти потрібний підхід, потрібних людей і потрібні слова. У цей період підвищується інтерес до мистецтва, а отже, процвітатиме бізнес, з ним пов'язаний: шоу-бізнес, модельний бізнес, дизайн, реклама, косметика, парфумерія, юриспруденція, психологія.

Восени ймовірні великі скандали, судові розгляди з широким висвітленням перебігу справ у пресі. Триває процес очищення, спровокований впливом Сатурна.

- Кому 2017 року варто очікувати кардинальних змін у житті?

- У 2017-му життєві зміни чекають людей, які народилися з 14 по 18 жовтня; з 13 по 17 липня; з 11 по 15 січня. Це пояснюється напруженими аспектами Урана. Які саме зміни очікують цих людей, важко сказати. Усе залежить від того, куди саме в гороскопі даної людини потрапляють Сонце та Уран.

- Кажуть: як зустрінеш Новий рік — так його і проведеш. Як же зустріти Рік Півня?

- Зустрічати Новий рік потрібно у гарному настрої, ні з ким не сваритися, не скандалити. На святковому столі мають бути злаки, особливо кукурудза (її півник полюбляє), багато зелені. А ще порада усім на 2017 рік: дбайте про своє здоров'я та вірте у себе!

Схожі новини