Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Одні красуні раділи перемозі, інші – ридали від розпачу

Красуні мріють, щоб кінця світу не було. А коли виростуть, допомагатимуть сиротам та бездомним тваринам.

Естафету “Міс Львів-2013” перейняли найменші красуні, які змагалися за корону “Міні-міс Львів-2012”. Такий конкурс проводять вперше. Свято у Львівській філармонії присвятили Дню святого Миколая, на сцені — подорож у казки з дитинства про Попелюшку, Білосніжку, Алісу з Країни чудес...

У залі ФІЛАРМОНІЇ аншлагу не було... Конкурс відкривали актори в образі гномів з театру танцю “Мадрін”. На сцену вийшли ведучі (арт-директор “Мадрін-арт-груп” Марина Васильєва у костюмі Снігової королеви, танцюрист Артур Попітак в образі Кая), запросили конкурсанток на перший вихід. У конкурсі взяло участь 36 дівчаток, яких поділили на три вікові категорії: найменші — 4-6 років, середні — 7-10 років, старші — 11-13 років.

Конкурсантки поводилися на сцені майже як досвідчені моделі, впевнено дефілювали, дарували залу повітряні поцілунки, дехто махав рукою своїм рідним. Глядачі підбадьорювали найменшу групу оплесками.

Після цього — знайомство і демонстрація талантів. “Привіт, мене звати Даша, мені п’ять років. Займаюся гімнастикою, покажу вам, як вмію сідати на шпагат”, — сказала одна з конкурсанток. Глядачі аж охнули від захоплення. Більшість дівчат розказували вірші, зокрема про злу Бабу Ягу, виконували пісні, демонстрували рухи бальних танців.

Вихід конкурсанток у національних строях.
Вихід конкурсанток у національних строях.

Потім на сцену вийшла середня група красунь, яких супроводжував хлопець в образі зайця. Під час дефіле дівчата презентували модельні викрутасики, граційно піднімали руки, усміхалися залу. Ведучі запитували їх про мрії. А вони, як виявилося, були зовсім не дитячими. Хтось мріє побудувати притулок для тварин, хтось прагне стати ветеринаром, щоб вилікувати усіх бездомних собак та кішок у місті. Одна дівчина сказала, що стане волонтером і допомагатиме людям з обмеженими можливостями. А ще хоче, щоб усі люди на землі були щасливими і мали сім’ю. Інша учасниця висловила глобальну мрію — щоб 21 грудня кінця світу не було. Усі вигукнули: “Молодець! Розумничка!”.

Старша ГРУПА конкурсанток вийшла на сцену в образах Попелюшок. У ролі мачухи та її злих сестер — танцюристки з “Мадрін”, які завалили дівчат роботою: вишиванням, прибиранням. Але їх врятувала хрещена, яка чарівною паличкою перетворила Попелюшок на принцес. Казку про Попелюшку доповнив виступ дитячого гурту “Мальдіви”.

І ось настав хвилюючий момент. Журі пішло на засідання, щоб визначити номінанток на окремі титули та красунь, які отримають корони найкрасивіших. У складі журі — співачка Ляна Новак, голова оргкомітету конкурсу “Міні-міс Львів-2012” Володимир Місяйло, громадський активіст Дмитро Кащук, володарка титулу “Міс Львів-2013” Корнелія Готра, представник “Мадрін” Людмила Савіна, топ-модель Ярина Коротовська та представник оргкомітету конкурсу Ірина Никифорець (мама гендиректора “Міс Львів” Валерії Никифорець. — Авт.). Згідно з правилами конкурсу, титул “Міні-міс Львів-2012” отримують три дівчинки у різних вікових категоріях. За таким принципом поділили і номінації.

Поки журі визначалося, сюрпризом свята став вихід тримісячних малюків у образі міні-Миколайчиків. Їх на руках винесли тренери, а потім крутили дітей довкола себе, показували акробатичні здібності. Деякі глядачі в залі не могли спокійно дивитися на таке шоу. А малюки в цей час тішилися...

Усіх КОНКУРСАНТОК у вечірніх сукнях викликали на сцену, щоб роздати нагороди. Без неї не залишилася жодна міні-красуня. Номінацій не бракувало: “Міні-міс фото”, “Міні-міс усмішка”, “Міні-міс чарівність”, “Міні-міс глядацьких симпатій”, “Міні-міс дружелюбність”, “Міні-міс грація”, “Міні-міс артистичність”, “Міні-міс талант”, “Міні-міс шарм”...

Дійшла черга і до оголошення першої та другої віце-міс. На сцені — не дитячі хвилювання і перші сльози. Ведучі почали заспокоювати дівчат, сказали, що вони усі красуні, просто комусь цього року пощастило більше. Другою віце-міні-міс-2012 у молодшій групі стала Божена Нетлух, у середній віковій категорії — Вікторія Жураковська, серед старших — Андріана Притула. Перша міні-віце-міс серед найменших — Вероніка Чечет, у середній групі — Юлія Копитко, у старшій — Катерина Яремко.

Настав час оголошувати дівчат, які одягнуть корону найкрасивішої і представлятимуть Львів та Україну на міжнародних конкурсах краси. “Міні-міс Львів-2012” серед найменших стала Настя Дацко, у середній віковій категорії — Вероніка Струс, серед старших — Уляна Зварич. Дівчата гордо вийшли за коронами і квітами, а решта стояли непорушно, не знали, як реагувати на перемогу суперниць... Конкурс серед міні-красунь завершився риданням багатьох дівчат, які мріяли одягнути корону “Міні-міс Львів-2012”. Їх втішали тим, що їхні перемоги ще попереду...

Відеоролик можна переглянути тут

Схожі новини