Передплата 2024 ВЗ

По Харкову — у бігудях та капцях!

Жителька селища Есхар Ірина Кучевасова вирішила прогулятися Харковом... у банному халаті, кумедних капцях і з бігудями на голові!

Одинадцятикласниця давно мріяла провести креативну фотосесію, але довго вагалася, який костюм обрати для такої нагоди. Вирішили вжитися в образ домогосподарки — прихопила зі собою помаду з люстерком, ганчірку і засіб для чистки скла.

Непоміченою дівчина не залишилася. Хтось хапався за фотоапарат, хтось — крутив пальцем біля скроні. Були й такі, що озиралися на усі боки, чи не знімає їх прихована камера. Знимкував кралю її друг — професійний фотограф.

До комічних ролей їй не звикати. Школярка брала участь практично у всіх обласних фестивалях, а на фестивалі “Весілля у Малинівці” (проходив 25 серпня) зіграла роль нареченої губернатора Михайла Добкіна. Батьки Ірини з розумінням поставилися до її ідеї. Правда, батько наполіг, щоб донька прихопила зі собою паспорт — раптом міліції не сподобається її вистава.

Після закінчення школи дівчина планує продовжити творчу кар’єру — буде подавати документи в Академію культури на театральний факультет.

Схожі новини