Передплата 2024 «Добрий господар»

На автозупинці — як на мінному полі...

З бетону стирчать небезпечні металеві штирі.

Бардак комунально-дорожніх служб, від якого кожного з нас “шляки трафляють”,  починається з перших же метрів в’їзду  у Львів з боку Стрия. Маю на увазі автобусну зупинку навпроти торгового центру “Ашан”, поблизу іподрому. Точніше, те, що від неї залишилося, - металеві штирі заввишки 5 см, які небезпечно стирчать з бетону, калічачи пасажирів. У понеділок, 29 серпня, на моїх очах, наступивши на ці “шипи”, травмувалося троє осіб, зокрема дівчата. Хтось пошкодив собі підошву взуття, а хтось, спіткнувшись, ледь не запоров носом в асфальт. Так недалеко і до більшої біди...  

Автобусна зупинка  з лавочкою і скляними “стінами” стоя­ла у цьому місці десь місяців два тому. Але потім, очевидно, у цей павільйон  в’їхав якийсь нерадивий водій. Зруйновану зупинку розібрали, а от металеві штирі, до яких вона кріпилася, прибрати забули. Забули поставити і новий сховок для пасажирів.  Мало того, що їм нема де сховатися від пекучого сонця, зливного дощу і пронизливого вітру, люди ще й ризикують загубити здоров’я, наступивши на “шампурі”. А їх тут аж 24! З першого разу не помічають цієї небезпеки ні літні люди, ні діти, які виходять з автобусів. Та й молодь у кросівках, кедах шпортається до цих штирів? Уявляєте, що відбувається у темну пору! А якщо хтось впаде на них?

Дивно, що служби, які покликані відповідати за впорядкування транспортної інфраструктури міста, ніяк не покладуть край цьому життєнебезпечному бардаку. Чекають нещастя?

Схожі новини