Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Яценюк: "Не намагайтеся затягувати час, не вирішуючи проблему"

  • 05.02.2014, 18:42
  • 867

Фракція "Батьківщини" не підтримує голосування за календарний план, оскільки його мета "полягає в тому, щоби зробити перерву в засіданнях Верховної Ради до того моменту, доки Віктор Янукович не повернеться з Сочі".

Про це заявив народний депутат Арсеній Яценюк під час засідання Верховної Ради України, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Ми наполягаємо, що парламент повинен засідати щодня. Не намагайтеся затягувати час, не вирішуючи проблему", — наголосив він.

Арсеній Яценюк звернувся до спікера парламенту з вимогою, аби Віктор Янукович прибув до парламенту. "Він має безпосередньо в парламенті дати своїй фракції вказівку голосувати за те, щоб Україна збереглась як суверенна держава. Щоб українці відчули, що в державі є правовий порядок, що в нас є президент, а не диктатор, що в нас є парламент, а не кнопкодави, і що Україна іде по шляху вирішення кризи, а не її загострення і знищення суверенної незалежної держави".

Яценюк додав: "Порядок денний уже затверджений українським народом — скасування диктаторських повноважень чинного президента, відновлення конституційного ладу в Україні і повернення влади українському народу".

Нагадаємо: опозиція внесла до Верховної Ради кілька законопроектів, які мають забезпечити вихід України з кризи.

Проте, за словами Арсенія Яценюка, Партія регіонів "відмовляється розглядати всі напрацювання" опозиції.

Схожі новини