Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

З'явилися нові подробиці ДТП в Туреччині

  • 18.05.2017, 17:18
  • 3 424

У ДТП із туристичним автобусом у турецькій провінції Мугла постраждали всі 16 українців і місцевий гід.

Про це повідомили в адміністрації губернатора провінції, передає "Анадолу".

Мікроавтобус із туристами перекинувся в районі Яйласогут на автодорозі Мугла-Денізлі. 13 постраждалих було доправлено до лікарні імені Ситки Кочмана в Муглі, ще четверо - в одну з приватних клінік провінції. 10 постраждалих уже виписали з лікарень, життя інших також поза загрозою.

За даними місцевої влади, причиною ДТП стала слизька дорога.

Джерело: espreso.tv

У ДТП в Туреччині постраждали 16 українських туристів

У ДТП в турецькій провінції Мугла постраждали 16 українських туристів, а також гід і водій.

Про це повідомляє офіс з питань культури і туризму посольства Туреччини в Україні, передає Інтерфакс-Україна.

Двоє людей госпіталізовані, 16 особам надали амбулаторну медичну допомогу.

"В результаті аварії з 18 осіб, які перебували в автобусі (16 українських туристів, гід і водій) двоє людей були госпіталізовані, а 16 особам була надана амбулаторна медична допомога. Загрози життю двом госпіталізованим немає", - йдеться в повідомленні.

У посольстві зазначили, що в автобусі перебували туристи з України з різних готелів Бодрума, вони прямували на одноденну екскурсію в Памуккале у провінції Денізлі.

Нагадаємо, раніше турецьке видання Hurriyet Daily News повідомило, що у Туреччині мікроавтобус, що перевозив російських туристів, перекинувся 18 травня на трасі між Мугла та Денізлі на південному заході Туреччини. Близько 18 осіб отримали травми.

Посольство РФ в Анкарі заявило, що в автобусі, який перекинувся у Туреччині 18 травня перебували громадяни України, а не Росії.

Джерело: УП

У Туреччині перекинувся автобус з туристами, серед постраждалих можуть бути українці

Транспортний засіб з невідомих причин пробив огорожу і вилетів на узбіччя.

На південному заході Туреччини в четвер, 18 травня, перевернувся мікроавтобус з туристами, у результаті постраждало не менше 18 осіб. За даними місцевого видання Hurriyet, мікроавтобус перекинувся на автотрасі між містами Мугла і Денізлі. З невідомих поки причин він пробив огорожу і вилетів на праве узбіччя траси.

Спочатку турецькі ЗМІ повідомили, що в ньому знаходилися росіяни, але прес-аташе посольства РФ в Туреччині Ірина Касимова заявила, що громадян Росії не було серед постраждалих. "За інформацією губернаторства Мугла, в автобусі знаходилися громадяни України. Росіян серед них не було", - сказала вона.

Представник департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич зазначив, що наразі консул України в Туреччині перевіряє інформацію щодо можливу наявність українців серед постраждалих туристів.

Нагадаємо, минулого року в Румунії поблизу селища Гароафа потрапив у ДТП туристичний автобус із українцями, тоді, на щастя, ніхто з громадян України не постраждав.

Джерело: УТ

Схожі новини