Передплата 2024 «Добра кухня»

Суд дозволив Януковичу сказати останнє слово з лікарняного ліжка

  • 19.11.2018, 11:52
  • 1 001

Оболонський суд міста Києва, де розглядають справу президент-втікача Віктора Януковича, переніс дату його виступу із останнім словом та дозволив йому робити це лежачи або сидячи.

Про це повідомив суддя, який головує, Владислав Дев’ятко, передає ТСН.

За його словами, виступ Януковича із останнім словом перенесено на 10 ранку 5 грудня. Сторона захисту погодилась на це рішення.

Крім цього, президенту-втікачу дозволили виступити із лікарняного ліжка у будь-якому положенні — сидячи або й навіть лежачи.

«Безумовно, що не матиме можливість вийти на зв’язок із судом за станом здоров’я. Оскільки, я нагадаю — він перебуває у нерухомому стані, фактично не може підвестися з лікарняного ліжка, тому про жоден відеоконференцзв’язок у такому стані не йдеться», — заявляв напередодні адвокат Олександр Горошинський.

Нагадаємо, 18 листопада, у ЗМІ з'явилася інформація, що президента-втікача Віктора Януковича екстрено госпіталізували до московської клініки імені Скліфосовського.

Повідомлялося, що його доправили у нерухомому стані із підозрою на серйозну травму хребта та крововиливом у коліно. Згодом цю інформацію підтвердив і адвокат президента-втікача, зазначивши, що його підзахисний отримав «важку спортивну травму».

Схожі новини