Передплата 2024 «Добрий господар»

Парасюк припустив, що "перегнув палицю" з Вілкулом через образи

Парасюк вважає нормальною свою реакцію на слова депутата від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула про "недорозвиненого імбецила".

Про це він сказав журналістам, коментуючи інцидент із Вілкулом, який стався 22 вересня, передає УНІАН.

Парасюк зазначив, що ніколи не відмовиться від своїх слів чи дій.

"Напевно, кожен нормальний чоловік у цій країні, коли в його сторону, за будь-яких обставин, говорять, що він недорозвинутий імбецил або що 8 класів закінчив, — я думаю, що це була б нормальна реакція на такі слова", — сказав він.

Водночас депутат не виключає, що він "десь перегнув палку" — і це не було одним із найкращих прикладів для суспільства.

На запитання, чи не планує Парасюк позиватися до Вілкула щодо вчорашнього інциденту, депутат сказав, що таких планів не має.

"Я його просто відправлю в добровільній формі в зону АТО, щоб він подивився, що вони там натворили", — зазначив парламентар.

Водночас на питання щодо відкритого за вчорашніми подіями кримінального провадження Парасюк заявив:

"Одинадцята вже. Хочу привітати всіх — пішов на другу десятку, бо в мене вже одинадцять справ, до яких я маю причетність".

Депутат запевнив, що готовий відповідати за всіма обвинуваченнями і може пояснити свої дії щодо кожного епізоду.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом бійки між Парасюком і Вілкулом

Сторони конфлікту в поліцію з офіційними заявами не зверталися.

Поліція порушила кримінальне провадження за статтею «хуліганство» у зв'язку з бійкою між народними депутатами Володимиром Парасюком і Олександром Вілкулом. Про це сказано сказано в повідомленні столичної поліції.

Сторони конфлікту в поліцію з офіційними заявами не зверталися, однак правоохоронці отримали повідомлення про бійку, і за викликом виїхали керівництво Шевченківського управління поліції, а також слідчо-оперативна група.

«На місці події правоохоронці попередньо встановили, що конфлікт у приміщенні телеканалу виник між двома народними депутатами. Згодом один із них пошкодив автомобіль, яким користується інший нардеп», - сказано в повідомленні.

Джерело: Тиждень.ua

Між Парасюком і Вілкулом сталася сутичка

Після ефіру на одному з українських каналів між народними депутатами Володимиром Парасюком і Олександром Вілкулом сталася сутичка.

Так, словесні перепалки між політиками виникли в ефірі.

Одразу після програми Парасюк дочекався Вілкула, між ними виникла бійка, яку розбороняла охорона.

За словами Парасюка, Вілкулом образив "честь та гідність його побратимів і Україну загалом".

"Його охоронець (Вілкула —24) напав на мене. Сталася сутичка. Приїхали мої побратими. Зловили машину Вілкула", — сказав Парасюк.

Він також подряпав машину депутата від "Опозиційного блоку".

Конфлікт між політиками назрівав ще в прямому ефірі. Парасюк просив Вілкула “добирати слова” кажучи про конфлікт на сході України і події на Майдані, на що представник “Опозиційного блоку” натякнув, що його колега “слаборозвинений імбецил з освітою у 8 класів”.

Після закінчення ефіру Парасюк спробував прорватися до Вілкула, але був зупинений його охороною. Після позафракційний нардеп безуспішно спробував заблокувати Вілкула в приміщенні телеканалу, обізвавши його “кремлівської повією” і влаштувавши конфлікт з охоронцями опонента.

Не дивлячись на те, що Парасюк викликав на підмогу своїх прихильників, представнику “Опозиційного блоку” вдалося покинути офіс телеканалу. Пізніше нардеп заблокував автомобіль охорони “опозиціонера” і влаштував перепалку на стоянці.

“Товариш Вілкул безпосередньо в прямому ефірі ображав мене і моїх побратимів. Його охоронець напав не мене. Відбулася сутичка. Приїхали мої побратими, зловили машину Вілкула. Ми зараз напевно на ній залишимо багато повідомлень”, — заявив Парасюк.

Схожі новини