Передплата 2024 ВЗ

Коли під боком молода дружина, нардепу не до політики…

Поки інші політики ламають голови над виборчими результатами, наразі ще народний депутат Валерій Коновалюк (Партія регіонів) насолоджується результатами суперважливої для себе події, яка сталася у передвиборчу суботу. На значній відстані від парламенту він проводить другий тиждень свого медового місяця.

КОЛИ В УКРАЇНІ був день «виборчої тиші», 46-річний Коновалюк справляв гучне весілля. Вдруге ставав на рушничок щастя. Його новою обраницею стала телеведуча Валерія Ушакова, яка на 17 років молодша від свого коханого. Нардеп поклав на неї око рік тому, коли на чималенькій фазенді парламентарія під Києвом журналістка знімала передачу про політика для світської програми.

Подарунком новій дружині була обручка з діамантами від всесвітньо відомого бренду Damiani. Серед гостей дефілювали колеги Коновалюка у Верховній Раді — Ірина Бережна, Валерій Хомутинник, Віктор Корж, Антон Яценко. На весілля прийшли діти нареченого від його першого шлюбу з лікарем Іриною — 19-річна донька Євгенія та 16-річний син Владислав, які навчаються за кордоном.

На забаві і після неї Коновалюк почувався на сьомому небі, не стримував радісних емоцій. Танцював, співав дуетом зі своєю Валерією. Сказав, що його весілля збіглося з переходом на зимовий час, який продовжив на годину… його шлюбну ніч. До речі, Коновалюк заявив, що хотів би ще багато дітей зі своєю Валерією.

Схожі новини