Передплата 2024 «Добрий господар»

Збірна Бельгії забила чотири м'ячі угорцям і вийшла у чвертьфінал Євро-2016

  • 26.06.2016, 18:14
  • 2 815

Яннік Феррейра-Карраско забив четвертий гол збірної Бельгії

Збірна Бельгії забила чотири м'ячі угорцям і вийшла у чвертьфінал Євро-2016
Збірна Бельгії забила чотири м'ячі угорцям і вийшла у чвертьфінал Євро-2016

Футболісти збірної Бельгії розгромили команду Угорщини у матчі 1/8 фіналу чемпіонату Європи і вийшли до чвертьфіналу турніру, який проходить у Франції.

Зустріч, що пройшла у неділю в Тулузі, завершилася з рахунком 4:0 на користь бельгійців. У складі переможців голи забили Тобі Алдервейрелд (на 10-й хвилині), Міші Батшуайі (78), Еден Азар (80) і Яннік Феррейра-Карраско (90+1).

В 1/4 фіналу Євро-2016 збірна Бельгії 1 липня у Ліллі зіграє з командою Уельсу, повідомляє "Р-Спорт".

Угорщина - Бельгія 0:4 (0:1, 0:3)

Голи: 0:1 - 10 Алдервейрелд, 0:2 - 78 Батшуайі, 0:3 - 79 Азар, 0:4 - 90 Феррейра Карраско.

Угорщина - Кірай, Ланг, Юхас (Беде, 80), Гузміч, Кадар, Надь, Гера (Елек, 46), Ловренчіч, Пінтер (Ніколіч, 75), Джуджак, Салаї.

Бельгія - Куртуа, Меньє, Алдервейрелд, Вермален, Вертонген, Наінгголан, Вітцель, Мертенс (Феррейра Карраско, 70), де Брюйне, Азар (Феллайні, 81), Лукаку (Батшуайі, 76).

Попередження: Кадар (34), Ланг (47), Елек (61), Вермален (67), Батшуайі (89), Салаї (90), Феллайні (90).

Євро-2016. 1/8 фіналу. Німеччина - Словаччина 3:0

Збірна Німеччина не помітила команду Словаччини у чвертьфіналі Євро-2016. Підопічні Йоахіма Льова просто знищили словацьку команду не давши їм жодного шансу навіть на гол престижу.

Німеччина забила швидкий м`яч вже восьмій хвилині гри. Розіграш стандарту завершився класним ударом Боатенга у кут воріт. Повівши у рахунку Німеччина не зупинилася і продовжувала штурмувати ворота Козачика. На 13-ій хвилині Шкретл потягнув за футболку Гомеса, який картинно завалився в карному майданчику. Польський суддя Шимон Маричиянк довго не думав і вказав на 11 метрів. Але воротар словаків Козачик продовжив інтригу, взявши удар Езіла з пенальті. Езіл з 11 метрів не переграв Козачика

Хвилин з десять словаки намагалися грати з німцям в рівний футбол, але надовго їх не вистачило. Бундесмашина знову перехопила ініціативу і футбол був в одні ворота. У суперника німців за увесь матч був лише один момент - коли удар головою Куцка парирував Нойєр.

Згадуючи матч Німеччина - Україна, то лише синьо-жовті створили німцям проблеми на Євро-2016, але і то лише в першому таймі.

На завершення першого тайму німці знову пробивають Козачика. Дракслер зробив чи не двадцятий забіг по лівому флангу і віддав в штрафну на Гомеса, який розстріляв ворота Словаччини, зробивши рахунок 2:0.

Другий тайм нічого не змінив, і Німеччина продовжила знущання над словаками. Рахунок в цій грі міг бути куди більший реалізуй німці усі моменти. Але третій гол Німеччина таки оформила. Заслужив його найкращий гравець матчу у складі Німечини - Юліан Дракслер. Знову забили чемпіони світу після стандарту, коли допоміг рикошет і Дракслер пробив під поперечку воріт Козачика - 3:0.

Після 63-ї хвилини гру можна було завершувати. Словаччина все зрозуміла і бажала лише одного - більше не пропустити. Так і вийшло, оскільки Бундестім вже особливо і не напружувався, але однаково міг забити ще. У ці моменти словаків рятував Козачик.

Тепер Німеччина у чвертьфіналі очікує на переможця пари Іспанія - Італія.

Євро-2016. Франція здобула перемогу над Ірландією

Дубль Антуана Грізманна дозволив французам вийти до чвертьфіналу чемпіонату Європи.

Збірна Франції здобула вольову перемогу над Ірландією в матчі 1/8 фіналу чемпіонату Європи. Рахунок гри - 2:1, передає УНІАН.

На другій хвилині гри арбітр призначив пенальті у ворота французів після того, як Поль Погба у своєму штрафному майданчику збив Шейна Лонга. Одинадцятиметровий реалізував Роббі Бреді.

Після цього Ірландія надійно захищала свої ворота, і в першому таймі Франції не вдалося створити жодного стовідсоткового гольового моменту.

Ситуація змінилася лише після перерви. На 58-й хвилині Дімітрі Пайє передачею відправив у прорив по правому флангу Бакарі Санья, а той зробив точну подачу в центр штрафного на голову Антуана Грізманна, який зрівняв рахунок.

Через три хвилини Грізманн, скориставшись передачею головою від Олів'є Жиру, без опору точно пробив у кут воріт Даррена Рендольфа - 2:1. Шанси Ірландії врятувати матч скоротилися до мінімуму на 66-й хвилині, коли Шейн Даффі отримав червону картку за фол останньої надії на Грізманні.

У час, що залишився французи домінували на футбольному полі і кілька разів могли забити третій м'яч, але втрачали свої можливості. У Ірландії гольових моментів майже не було. Таким чином, збірна Франції вийшла до чвертьфіналу Євро-2016, де зустрінеться з переможцем зустрічі Англія - Ісландія.

Франція - Ірландія - 2:1 (0:1)

Голи:Грізманн (58, 61) — Бреді (2, з пенальті);

Ф:Льоріс, Санья, Рамі, Косельні, Евра, Погба, Канте (Коман, 46, Сіссоко, 90+3), Матюіді, Грізманн, Жиру (Жиньяк, 73), Пайє;

І:Рендольф, Коулмен, Кео, Даффі, Уорд, Бреді, Маккарті (Хулахан, 71), Хендрік, Макклін (О'ши, 68), Лонг, Мерфі (Уолтерс, 65);

Попередження: Канті, Рамі — Коулмен, Хендрік, Лонг; Вилучення: Даффі (66).

Схожі новини