Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові відкрили пам’ятну дошку загиблому воїну Дмитру Сидоруку

  • 05.04.2024, 17:45
  • 726

Сьогодні, 5 квітня, на будівлі Львівського фахового коледжу спорту відкрили меморіальну дошку на пам’ять про загиблого Героя, випускника коледжу, молодшого сержанта 24 ОМБр Дмитра Сидорука, який героїчно загинув під час виконання бойового завдання 5 квітня 2022 року в м. Попасна на Луганщині

Фото: ЛОР
Фото: ЛОР

За участі рідних, військових, студентів відбулося вшанування пам’яті видатного спортсмена та захисника України, освячення меморіальної дошки та чин панахиди.

Дмитро Сидорук — випускник відділення стрільби з лука КЗ ЛОР «Львівського фахового коледжу спорту», учасник АТО з 2014 року, учасник російсько-української війни.

Дмитро Сидорук — учасник першої збірної команди України на Іграх Нескорених 2017, срібний призер Invictus Games зі стрільби з лука серед професіоналів у Торонто, тренер збірної на Invictus Games 2020 та Warrior Games2022 зі стрільби з лука, суддя відборів та національних змагань, засновник ГО «Спортивна асоціація ветеранів війни», «Незламні» на Львівщині, який зробив перший в Україні засіб для стрільби з лука щелепою для осіб, які мають ампутацію верхньої кінцівки.

Майстер спорту міжнародного класу зі стрільби з лука, чемпіон світу серед юніорів.

Працював тренером у Львівській дитячо-юнацькій спортивній школі, яка тепер називається на його честь-КДЮСШ ім. Дмитра Сидорука (посмертно).

Схожі новини