Передплата 2024 «Добрий господар»

Росіяни вночі намагались атакувати дронами енергетичні об'єкти Одещини

  • 05.04.2024, 10:30
  • 247

Російські військові вночі намагалися атакувати дронами енергетичну інфраструктуру в Одеській області, на Запоріжжі внаслідок падіння уламків збитих безпілотників пошкоджено кілька приватних будинків і господарчих споруд

Фото: Укрінформ
Фото: Укрінформ

Про це повідомили Сили оборони півдня у Телеграмі.

«Ворог знов прокладає маршрути через житлові квартали мирних населених пунктів, внаслідок чого уламки збитих дронів спричинили пошкодження кількох приватних будинків та господарчих споруд у Запорізькому районі. Люди не постраждали», — зазначають військові.

Вони поінформували, що вночі ворог атакував з півдня кількома хвилями ударних дронів. БПЛА типу Shahed-131/136 з тимчасово окупованого Криму заходили як через тимчасово окуповану лівобережну частину Херсонщину, так і з акваторії Чорного моря.

Перша хвиля атаки була спрямована на Запоріжжя і Дніпропетровщину. За дві години бойової роботи було збито 2 безпілотники на Дніпропетровщині і 7 — на Запоріжжі.

«В наступній хвилі ворог атакував Одещину, спрямувавши удар на енергетичну інфраструктуру. Протягом півгодинної бойової роботи всі 4 дрони були збиті», — додали у Силах оборони півдня.

Схожі новини