Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Скандальна заява Меган Фокс про українських жінок: як відреагували в Україні

  • 18.02.2024, 16:30
  • 2 931

Американську акторку назвали «путінською шльондрою»

Фото із соцмереж Меган Фокс
Фото із соцмереж Меган Фокс

Відтак українська модель Аліна Байкова у соцмережі Instagram назвала зірку Голлівуду «путінською шльондрою»:

«Подруго, помрій! І продовжуй намагатися! Але наразі ти залишаєшся маленькою путінською шльондрою. Як же задовбали ці безмозкі с*ки, які намагаються мати вигляд української надувні секс-ляльки. Тому що бути схожою на українок — нереально. Для цього треба мати, як мінімум, мізки й серце, щоб функціонувати… Закладаюся, що вона тупа. Побачите, як вона проголосує за Трампа».

Її підтримали блогерки Таня Парфільєва та Саба Мусіна.

«Божееее, яке кончене!», — написала Мусіна.

Прокоментувала це й фітнестренерка Аніта Луценко:

«Абсолютно неприємне порівняння. Я українка — і я не така».

На захист українок став ноумен Анатолій Анатоліч, який запросив американську акторку відвідати нашу країну та особисто познайомитися з тими, кого вона образила:

«Хочу запросити вас, Меган Фокс, в Україну на зустріч з українськими жінками. Якщо у вас є час між зніманнями у кіно… Ой, вибачте, у вас немає знімань у кіно»

Середній палець у коментарях залишив актор Тарас Цимбалюк, а танцівниця Олена Шоптенко писала, що «розумні висновки» Фокс не варті й нігтя українок:

«WTF?! Жінки в Україні гинуть просто зараз, через війну! І чимало з них — на захисті своєї країни. Сказавши це, ви не варті нігтя наших жінок».

Як відомо, раніше у мережі голлівудська акторка написала на коментарі про її зовнішній вигляд, що просто зробила невдале фото, на якому схожа на «українську надувну ляльку».

Схожі новини