Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Міністерство оборони призначило нового директора Агенції оборонних закупівель

  • 29.01.2024, 14:45
  • 428

Міноборони призначило державному підприємству «Агенція оборонних закупівель» нову директорку. Нею стала Марина Безрукова, яка протягом останніх п’яти років працювала в «Укренерго»

Марина Безрукова. Фото: Міноборони
Марина Безрукова. Фото: Міноборони

Про це 29 січня інформує пресслужба відомства.

«Міноборони вибудовує нову архітектуру закупівель, яка унеможливить прояви корупції та буде відповідати стандартам НАТО. Зміна менеджменту — перший крок до кардинального перезавантаження „Агенції оборонних закупівель“. Наш пріоритет — це своєчасне та якісне забезпечення наших воїнів усім необхідним. Без простору для корупції», — заявив заступник міністра Дмитро Кліменков.

Марина Безрукова має понад 20 років досвіду в управлінні ланцюгами постачання та розвитку партнерства з іноземними компаніями (США, Канада, Європа, Близький Схід, Африка).

«Ефективні та прозорі закупівлі зброї - запорука національної безпеки, а транспарентність, цифровізація та нульова толерантність до корупції - основні принципи нашої роботи. Ми маємо робити акцент на інноваціях та стратегічних партнерствах, щоб забезпечити найсучасніше озброєння для ЗСУ. Віддаючи перевагу передовим технологіям та постійно вдосконалюючи власний арсенал, ми суттєво покращимо оснащення наших військ», — підкреслила Безрукова.

У Міноборони додали, що «зміна очільника — перший крок до трансформації „Агенції оборонних закупівель“. Наступний етап — створення Наглядової ради з професійних та компетентних менеджерів міжнародного рівня».

Схожі новини