Передплата 2024 «Добра кухня»

У США 6-річного хлопчика випадково посадили не на той літак

  • 28.12.2023, 13:45
  • 712

Шестирічний хлопчик у США полетів один не в те місто після того, як його «помилково посадили» не на той літак авіакомпанії Spirit Airlines

Фото з сайту pexels
Фото з сайту pexels

Про це пише WINK News.

Каспер мав летіти з міжнародного аеропорту Філадельфії до міжнародного аеропорту Південно-Західної Флориди у Форт-Маєрсі, де живе його бабуся Марія Рамос.

Бабуся хлопчика розповіла про паніку, яка почалася, коли її онук не вийшов із літака у Форт-Майєрсі.

«Вони сказали мені: «Ні, його немає на цьому рейсі. Він запізнився на рейс». Я відповіла: «Ні, він не міг запізнитися на рейс, бо маю талон на реєстрацію», — поділилася Рамос. «Я побігла до літака до стюардеси і запитала її: «Де мій онук? Його передали вам у Філадельфії?» Вона сказала: «Ні, зі мною не було дітей».

На щастя, Каспер зміг зателефонувати бабусі незабаром після того, як приземлився в Орландо. Їй довелося їхати туди, щоб забирати свого онука.

«Я хочу, щоб вони зателефонували мені й розповіли, як мій онук опинився в Орландо», — каже вона.

«Як це сталося? Його висадили з літака? Він сам застрибнув не в той літак?» — додає бабуся.

Spirit Airlines визнала помилку, але заявила, що Каспер постійно перебував під наглядом.

«Дитина завжди була під наглядом члена Spirit Team, і щойно ми виявили помилку, ми негайно зробили кроки, щоб зв’язатися з сім'єю і відновити їхній зв’язок», — йдеться у заяві авіакомпанії.

Авіакомпанія Spirit Airlines перепросила та заявила: «Ми серйозно ставимося до безпеки та відповідальності за перевезення всіх наших гостей і проводимо внутрішнє розслідування. Ми просимо вибачення у родини за цей випадок».

Схожі новини