Передплата 2024 «Добра кухня»

«Команда» хлопчиків стала більшою на одного козака

У Рівненському перинатальному центрі 44-річна жінка народила 17 дитину

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Коли народжується дитина — це завжди радість і велике щастя у родині. А коли народжується 17-та дитина? Це щастя, помножене на 17. Саме таке щастя випало на долю 44-річної Світлани, яка кілька днів тому у Рівненському перинатальному центрі народила 17-ту дитинку.

У родині породіллі ще доне­давна було 8 синочків і стільки ж донечок. А тепер «команда» хлоп­чиків стала більшою на одного козака. Його вага при народженні становила майже 4 кілограми, зріст 55 см. І тепер хлопців у 44-річної жінки дев’ятеро! Але на цьому у цій родині «крапку» начебто не мають наміру ставити. Про це журналіст­ці «ВЗ» розповіла директорка Рів­ненського перинатального центру Вікторія Єнікеєва.

— Це вже дев’ята дитинка, яку привела на світ Світлана у нашому перинатальному центрі, — каже Ві­кторія Єнікеєва. — Породілля 1979 року народження, живе з родиною у Рівненському районі. Усіх 17 ді­тей жінка народила природним шляхом. Почувається породілля добре. Хлопчик — теж.

— Довго тривали пологи?

— У межах протоколу — близько чотирьох годин. Та й це уже 17-ті пологи! Жінка попередньо перебу­вала у нас на госпіталізації, оскіль­ки було сідничне передлежання. Пологи були своєчасні.

— Нелегко цій родині. Це ж скільки памперсів треба, та ще й одягнути-прогодувати діток…

— Раду собі дають. До речі, Світлана має намір народжувати ще.

Схожі новини