Передплата 2024 «Добрий господар»

Словацькі перевізники тимчасово розблокували пункт пропуску на кордоні з Україною

  • 22.11.2023, 10:15
  • 377

Словацькі перевізники тимчасово зняли блокування руху для вантажівок на напрямку пункту пропуску «Вишнє Нємецьке». Це відбулося в результаті спілкування представників ДПСУ та прикордонної поліції Словаччини

Про це повідомляє УП.

«В ході взаємодії з представниками Прикордонної поліції Словацької Республіки отримано інформацію про тимчасове зняття блокування руху для вантажівок на напрямку пункту пропуску „Вишнє Нємецьке“. Відмітимо, що станом на ранок на території Словаччини перед пунктом пропуску „Вишнє Нємецке“ в напрямку України перебуває близько 350 вантажних транспортних засобів», — повідомив речник ДПСУ полковник Андрій Демченко в коментарі «Українській правді».

За словами офіцера, загалом за минулу добу 21 листопада через пункти пропуску «Ужгород- Вишнє Нємецке» кордон перетнули 250 вантажівок в обидва напрямки, і ці показники є щонайменше на 100 одиниць транспорту менші ніж за попередні дні.

Пропуск легкового автомобільного транспорту та автобусів на в'їзд та виїзд в пункті пропуску як і раніше здійснюється в штатному режимі.


Джерело: УП

Схожі новини