Передплата 2024 «Добра кухня»

На Закарпатті правоохоронці викрили чоловіка, який організував канал незаконного переправлення осіб через кордон

  • 09.10.2023, 12:42
  • 457

Затриманий виявився 33-річним жителем села Богдан

Фото: Державна прикордонна служба України
Фото: Державна прикордонна служба України

На Закарпатті співробітники оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону спільно зі співробітниками Міграційної поліції, слідчими Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури викрили громадянина України, який переправляв військовозобов'язаних чоловіків за кордон.

Зловмисника затримали під час отримання ним незаконної грошової винагороди у розмірі 3500 доларів США від свого «клієнта», якого той планував переправити до сусідньої Румунії.

У межах кримінального провадження організатора злочинної схеми затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Слідчі дії щодо встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності усіх його фігурантів тривають.

У разі доведення вини закарпатця у суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень