Передплата 2024 «Добрий господар»

Jerry Heil створила свій лейбл

  • 07.07.2023, 20:30
  • 942

Українська співачка Jerry Heil заснувала власний лейбл під назвою NOVA MUSIC

Jerry Heil. Фото з мережі
Jerry Heil. Фото з мережі

Про це вона розповіла в інтервʼю на YouTube-шоу Жені Яновича 20:23.

«Лейбл називається NOVA. Це всесвітньо відоме латинське слово означає певний початок. І для мене це дійсно про новий виток розвитку, У наших принципах — новий погляд на шоу-бізнес. А ще головним та одним із найважливіших принципів є чесність», — сказала вона.

За словами Jerry Heil ідея створити цей проєкт виникла не вчора, вони з командою довгий час над цим працювали, адже хоче українську музику підняти на новий рівень.

Першою артисткою лейблу NOVA стала співачка Vitaliia (Віталія Грицак), чий гумористичний трек «Чом тобі, вороже, не спиться» завірусився у соцмережах у 2022 році.

«Вона — саме от з тих неймовірно чесних та вражаюче справжніх людей. Я вважаю її альтруїсткою у цій сфері. Вона пише вірші. Заснувала власне видавництво, і через нього допомогла видати вірші якомусь дідусеві, — розповідає музикантка. — Якщо в неї є ідея, вона загоряється і робить! Не думаючи, скільки витратить при цьому грошей чи сил. А ще Vitaliia — дуже тендітна дівчинка. І я дуже хочу, щоб ширший загал з нею познайомився», — поділилася виконавиця.

Сама Jerry Heil донедавна співпрацювала з лейблом Enko. Вона не була повноцінним артистом компанії, але досі продовжує працювати над новими піснями разом із музичним продюсером Іваном Клименком.

Схожі новини