Передплата 2024 ВЗ

«Я був проти цього…»

Оксана Білозір розлучилася після 33 років шлюбу з другим чоловіком — Романом Недзельським

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Народна артистка України, 65-річна українська співачка Оксана Білозір розлучилася із чоловіком після 33 років спільного життя. Про розлучення у коментарі YouTube-блогеру Ростиславу Калацинському заявив колишній чоловік артистки, ексдиректор Палацу «Україна», а зараз військовослужбовець Роман Недзельський.

За словами 55-річного Недзельського, ініціаторкою розлучення стала сама Оксана. Музикант просто отримав від дружини повістку до суду, але так і не зміг потрапити на судове засідання через службу у ЗСУ.

«Ми прожили майже 33 роки. Ми розлучилися наприкінці 2022 року. Просто банально я отримав повістку до суду і нас розлучили. Оксана подала на розлучення. Я оскільки в армії, не прийшов три рази до суду і нас автоматично розлучили і все. Я був проти цього, але Оксана подала. Тому сьогодні ми офіційно не є чоловіком та дружиною», — каже Роман Недзельський.

Зараз, за словами музиканта, вони з колишньою дружиною майже не підтримують зв’язків. Що саме стало причиною розлучення після такого тривалого шлюбу, Недзельський розповідати не хотів.

«Я в армії, мене понад рік вже немає вдома. Вона нічого не питає. У нас в армії є дуже велика проблема, коли чоловіки служать і отримують інформацію про те, що вони втрачають сім'ї. Я був одним із тих військових психологів, хто приймав таку інформацію, якось заспокоював. Але водночас я знав, що в мене така сама ситуація», — розповів пан Роман.

Оксана Білозір наразі факт розлучення не коментує.

Схожі новини