Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Опозиція вимагає покарати депутата КМДА, який побив Лілію Гриневич

  • 11.07.2013, 15:38
  • 998

Фракція «Батьківщина» звернеться до правоохоронних органів і Генпрокуратури через побиття народного депутата Лілії Гриневич, а також погрози фізичної розправи опозиціонерам у залі засідань Київради.Як повідомив народний депутат Володимир Ар’єв, Лілію Гриневич прямо у залі засідань Київради сильно штовхнув депутат Сергій Ліщенко, відомий у кримінальних колах як «Ліча-троєщинський». Внаслідок цього Гриневич сильно вдарилася головою об стіну і втратила свідомість.

Фракція «Батьківщина» звернеться до правоохоронних органів і Генпрокуратури через побиття народного депутата Лілії Гриневич, а також погрози фізичної розправи опозиціонерам у залі засідань Київради.

Як повідомив народний депутат Володимир Ар’єв, Лілію Гриневич прямо у залі засідань Київради сильно штовхнув депутат Сергій Ліщенко, відомий у кримінальних колах як «Ліча-троєщинський».

Внаслідок цього Гриневич сильно вдарилася головою об стіну і втратила свідомість.

Крім того, напередодні Сергій Ліщенко також погрожував фізичною розправою народним депутатам з фракції «Батьківщина» Олександрі Кужель і Леоніду Ємцю.

«Він нам пригрозив, що до вечора ми не доживемо. Всі знають, хто такий Ліча, як на виборах мера Києва одного з наших хлопців пирнули ножем, і я буду вдячна журналістам, якщо вони висвітлять ці погрози», — розповіла депутат.

Джерело: ОО "Батьківщина"